sneller, slimmer, fitter.....

Hoe werkt het?

De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

 

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Vanaf nu kunnen er afspraken worden gemaakt voor gratis kennismaking met de nieuwe eGym krachtcirkel. Tevreden? Vraag dan na de proeftraining naar de speciale aanbieding met ledenvoordeel.

 

Train met eGym effectief als nooit tevoren

Sinds 1 februari 2019 hebben we als praktijk voor fysiotherapie, onder de naam FIT Brandevoort, onze trainingsruimte ingericht met de meest moderne trainingsapparaten voor zowel gewone training als revalidatie, eGym.

eGym heeft professionele fitnesstoestellen ontwikkeld voor een state-of-the-art cirkeltraining.  De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spierkracht en -functie opbouw tot atletiek en sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding. Alles mogelijk via apparaten, die als een computer functioneren en uw trainingsbehoefte via geavanceerde software invullen. Spierkrachttraining wordt zo leuk om te doen!

We gebruiken deze trainingscirkel  bij  revalidatie van onze patiënten en bieden iedereen,  die effectief  en leuk wil trainen de mogelijkheid dat bij ons te doen.

Indien u geen patiënt bent bij ons, maar toch op een fijne manier  wilt werken aan uw gezondheid en fitheid, kunt u bij ons een abonnement afsluiten voor uw trainen. Wij bieden hierin verschillende opties aan.

 

-   12 maanden abonnement            BLIJVEND VITAAL              per maand   € 49,90

-   12 maanden abonnement            FAMILIE                              per maand   € 45,00 p.p.*
     * minimaal 2 volwassenen op hetzelfde woonadres

-   6 maanden abonnement               GEZOND                           per maand    € 54,90

-   3 maanden abonnement               FIT                                      per maand    € 59,90

 

Bij een 12 maanden abonnement heeft u de mogelijkheid, om jaarlijks eenmalig voor de periode van maximaal 1 maand uw abonnement te bevriezen.

Meld u aan bij de balie fysiotherapie, via 0492-504730 of stuur een mail naar fysiotherapie@sgcb.nl en begin bij FIT Brandevoort aan een gezondere toekomst!

Wij zijn geopend op maandag / donderdag van 08:00-20:00 uur. op vrijdag van 08:00-18:00 uur.

Op dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen van 09:30-10:30 uur is de oefenruimte gereserveerd ivm speciale groepstraining. Dan is er dus geen eGym mogelijk.