FIT Brandevoort

Sinds februari 2019 zijn wij gestart met FIT Brandevoort. Dit is de trainings- en revalidatie tak van onze praktijk. De naam zegt eigenlijk al genoeg, wij streven naar een FIT Brandevoort voor alle Brandevoorters. Veel mensen weten en ervaren wat bewegen kan betekenen door een fitte en gezonde levensstijl. Voor veel anderen is dat een onbekend gebied en heeft men geen idee, hoeveel de invloed van beweging is op onze gezondheid.

Naast kracht en conditie, zijn ook onze psyche en onze hormoonhuishouding sterk beïnvloedbaar door middel van bewegen.

FIT brandevoort maakt het mogelijk om op een veilige manier hier aan te werken in alle fases van het leven, van het opgroeiende kind, de veranderende puber, de jong volwassene, de volwassenen en de senior.

Met de introductie van eGym in Brandevoort maken we het mogelijk om tijdsefficient aan krachttraining te doen.  eGym-premium biedt mogelijkheden om te werken aan Een belangrijk onderdeel met grote invloed op ons gestel. We zetten eGym-Fysio in bij de revalidatie van mensen met allerlei klachten om ze te laten ervaren hoe het ze kan helpen. Daarnaast bieden we mensen die uitbehandeld zijn, of helemaal geen klachten hebben de mogelijkheid op abonnementsbasis hiermee te blijven trainen. 

Naast eGym bieden we ook andere trainingsmogelijkheden met onze prachtige Matrix apparatuur en verdere trainingsmiddelen.

 

Iedereen fit met FIT Brandevoort !!!

We zetten eGym-Fysio in bij de revalidatie van mensen met allerlei klachten zodat ze kunnen ervaren wat de positieve invloed van gecontroleerde krachttraining is.